Udenretlig inkasso og rykkerservice

Med henblik på at frigive ressourcer hos jer, kan Concilio & Co Inkasso tilbyde at varetage jeres rykkerprocedurer. Vi råder over de nødvendige faglige og teknologiske ressourcer og har kapaciteten til at håndtere meget store opfølgningsopgaver.

Vi kan tilbyde at sende alle jeres rykkerskrivelser eller evt. bare det såkaldte ”inkassopåkrav” i henhold til inkassolovens § 10 (læs mere her). Det er helt op til jer selv.

Vores erfaring er, at den tidsmæssige faktor er helt afgørende, fordi debitors betalingsvilje og/eller betalingsevne typisk bliver dårligere som tiden går. Derfor er det afgørende, at opfølgningen på jeres fakturaer er konsekvent og punktlig: Hvis debitor med andre ord har en betalingsfrist den 10. marts, rykker vi debitor allerede den 11. marts, hvis pengene ikke er kommet ind.

Fordelen ved at lade os håndtere jeres rykkerproces er naturligvis også, at vi automatisk kan sende sagen til inkasso, hvis vi mod forventning ikke modtager betaling inden for betalingsfristen.

Vi foreslår, at I kontakter en af vores dygtige konsulenter med henblik på en drøftelse af jeres aktuelle behov og ønsker.

Til inspiration – og til fri afbenyttelse – kan I downloade et inkassopåkrav i henhold til inkassolovens § 10 her).