ANSÆTTELSE HOS CONCILIO & CO

CONCILIO & CO er en lille virksomhed med store ambitioner. Vi beskæftiger os ikke med alt, men det, vi beskæftiger os med, er vi dygtige til, og vi går aldrig på kompromis med fagligheden.

Vi er stolte af vores dygtige, engagerede og ambitiøse medarbejdere, som hver dag yder deres allerbedste.

Vi tilbyder attraktive ansættelsesvilkår og ikke bare et godt og udfordrende fagligt miljø, men også gode sociale rammer. Det skal være sjovt at gå på arbejde, og vi har en respektfuld, men uformel, omgangstone med plads til humor.

Medarbejderne hos CONCILIO & CO er det vigtigste aktiv. Vi stiller derfor store krav, og lægger mange kræfter i at rekruttere de rigtige.

Vi søger løbende efter dedikerede medarbejdere – både advokater, sekretærer og studentermedhjælpere – som har lyst til at blive en del af vores team. Send gerne en uopfordret ansøgning med CV, karakterudskrift og referencer til administrationschef Bjarke Salomonsen: bs@concilio-co.com.

Nærmere oplysninger om vores partnerprogram og optagelse af partnere i kontorfællesskabet kan rekvireres hos administrationschef Bjarke Salomonsen: bs@concilio-co.com.

Ledige stillinger lige nu:

Cand.jur./Stud.jur. med GODE SVENSK-KUNDSKABER søges (november 2017)