Ejendomshandel

Det er spændende at købe ny bolig. Men det er også forbundet med beslutninger, som kan få økonomiske konsekvenser i mange år fremover. Derfor er det vigtigt, at det juridiske er i orden.

Som advokater skal vi først og fremmest sikre dig mod urimelige forpligtelser. Men det er også vores ønske, at du skal føle dig tryg i alle boligkøbets faser, og at det bliver en god oplevelse for dig at handle bolig.

Concilio & Co er et advokatfirma med speciale i rådgivning om køb af fast ejendom. Med mange års erfaring er vi i stand til at give ejendomsmægleren et kvalificeret modspil, ligesom vi er kompetente medspillere til de finansielle institutioner, som udbyder låne- og forsikringsydelser til private boligkøbere, f.eks. dit pengeinstitut.

I dag er det tilladt for alle og enhver at markedsføre juridiske tjenesteydelser, og du skal kigge dig godt for, når du vælger rådgiver!

Mange vil gerne rådgive dig, men du skal overveje, om de, som tilbyder dig rådgivning, har de nødvendige kvalifikationer og – ikke mindst – om de er helt uafhængige. Concilio & Co er et advokatfirma, og hos os møder du kun advokater med en høj faglig specialviden inden for køberrådgivning og stor erfaring med ejendomshandel.

Vi er uafhængige af alle andre aktører, du møder i forbindelse med ejendomshandlen, det være sig banker, realkreditinstitutter, forsikringsselskaber og ejendomsmæglere. Det sikrer dig, at vores rådgivning alene fokuserer på dig og dine interesser.

Under fanerne øverst kan du læse meget mere om køb af fast ejendom.