Stud.jur. eller lign. søges til ungt advokatfirma i hjertet af København (STILLING BESAT)

Tiltrædelse snarest muligt

Vi søger en dygtig studerende, gerne stud.jur., stud.HA.jur. eller lign., til at hjælpe med administrationen/håndteringen af en større portefølje af retssager inden for samme område.

Vi forventer, at du er meget omhyggelig og arbejder systematisk. Du har et stort overblik. Du er effektiv såvel som ansvarsfuld og du arbejder gerne selvstændigt. Du er lærenem og du trives i et travlt miljø, hvor du sagtens kan holde hovedet koldt, når der er mange bolde i luften samtidig.

Det er et ufravigeligt krav, at du mestrer det danske sprog, og du skal kunne gøre dig forståelig på engelsk i såvel skrift som tale. Du skal desuden have flair for tal. Naturligvis har du et ret så indgående kendskab til IT.

Det er en stor fordel, hvis du har kendskab til retssagsbehandling og domstolenes arbejdsprocesser, om end du ikke nødvendigvis behøver at have stået i retten selv.

Concilio & Co tilbyder dig:

  • Fleksible ansættelsesvilkår,
  • En ugentlig arbejdstid på ca. 10-15 timer (fortrinsvis tirsdag og torsdag),
  • Fagligt udfordrende og selvstændige arbejdsopgaver, herunder mulighed for at få stor erfaring med retssagsbehandling,
  • Gode kollegaer og et rart arbejdsmiljø, samt
  • Løn efter kvalifikationer

Ansøgning med relevante bilag, herunder eksamensbevis, bedes venligst stilet til advokat Eva Persson (ep@concilio-co.com) HURTIGST MULIGT. Tiltrædelse snarest muligt.

Du kan downloade stillingsopslaget her.