Pris

Der er mange udbydere af boligrådgivning på markedet. Det sikrer en god konkurrence, og det er som udgangspunkt til glæde for dig. Det er imidlertid – også på rådgivningsmarkedet – sådan, at pris og kvalitet følges ad. Det kan blive dyrt at spare et par få tusinde kroner på rådgivning i forbindelse med investeringen i den drømmebolig, du måske skal beholde i rigtig mange år. Du skal huske, at et advokathonorar oftest tjener sig hjem i form af bedre vilkår, lavere pris og ikke mindst en afdækning af risikoen, som gør, at du kan sove roligt om natten.

Hvis du søger på Internettet, vil du givetvis kunne finde nogen, som kan tilbyde at tinglyse dit skøde for under kr. 2.000,00. Det lyder selvfølgelig flot, men dækker over det faktum, at du ikke modtager nogen anden hjælp, herunder rådgivning af nogen art.

Det er rigtig ærgerligt, for det er netop gennemgangen af handlens mange dokumenter og rådgivningen, som kan spare dig for urimelige forpligtelser og kedelige overraskelser. Når først skødet skal skrives, er det for sent! Hvis du er særligt opmærksom på det, vil du da også kunne se, at dem, som tilbyder billig skødeskrivning oftest også ”reklamerer” med, at de har en ansvarsforsikring – altså en forsikring, som evt. dækker tab som følge af fejlagtig eller mangelfuld rådgivning.

Concilio & Co advokatfirma tilbyder som de eneste konceptet GODT I HUS, som dækker over en samlet række kvalitetsydelser til en rimelig pris. Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud på berigtigelsen af din ejendomshandel.

Vi giver dig altid en fast pris på vores samlede rådgivningspakke, som inkluderer:

liste GIH

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud. Prisen er afhængig af boligens pris og starter ved kr. 9.800,00 inkl. moms.